divendres, 17 d’abril del 2009

Video educatiu...



Aquest és el video educatiu que hem fet la Laia Subirats, la Raquel Santamaria, la Irinea Duque i jo sobre les estacions de l'any.

Per a la realització d'aquest, cadascuna de nosaltres s'ha encarregat d'una estació diferent.

Espero que us agradi, ja que és un video força entretingut!!!!


* HIVERN (Aida Miranda Galicia)

Se'm veu al Parc de Maria Cristina, amb roba d’abric i paraigües i vaig senyalant els elements més importants: barret , bufanda, abric i paraigües. A continuació es veuen tres imatges representatives de l’hivern: dues fotos del meu poble nevat (Vielha) i un arbre de Nadal amb regals.

Es sent la veu en off i vaig explicant: A l’hivern fa molt de fred per això ens hem d’abrigar. Hem de portar un barret, una bufanda, un abric i un paraigües perquè plou. L’hivern comença el 21 de desembre i acaba el 21 de març. En aquesta estació fem les vacances de Nadal, ja que celebrem el naixement de Jesús per això fem el pessebre i l’arbre.

Durada: 25 segons (títol: 3 segons, vídeo: 10 segons i imatges: 12 segons).

* PRIMAVERA (Laia Subirats Cordón)

S’observa la Laia al Parc de Maria Cristina representant aquesta estació. Apareix amb roba més lleugera i mirant unes flors. Després simula que comença a ploure i treu un paraigües. A continuació es veuen unes imatges representatives de la primavera de flors i animals.

Es sent la veu de la Laia en off explicant: La primavera va del 21 de març fins al 20 de juny. El seu temps és força canviant pot passar de fer sol a ploure en un moment, les pluges poden ser molt fortes o de quatre gotes. Augmenta la temperatura és per això que a la primavera portem roba més lleugera.És l’estació de l’any on broten de nou les plantes, els campes s’omplen de flors i es tornen de color verd.Es produeix el desglaç, els animals surten de l’hivernació i es tornen a aparellar.

Durada: 33 segons (títol: 3 segons, vídeo: 17 segons i imatges: 13 segons).

*ESTIU (Raquel Santamaria Tremoleda)

S’observa a la Raquel al Parc de la Tamarita representant aquesta estació. Apareix amb roba lleugera al costat d’una font. Es fa una cua al cabell, es posa unes ulleres de sol i juga amb l’aigua. A continuació es veuen unes imatges representatives de l’estiu: la platja, un esquirol bebent una coca-cola i gelats.

Es sent la veu de la Raquel en off explicant: L’estiu comença el 21 de juny i acaba el 21 de setembre. A l’estiu fa molta calor ens posem ulleres de sol, roba lleugera, ens banyem a la piscina, a la platja i, per no deshidratar-nos, hem de beure molt i menjar gelats per refrescar-nos.

Durada: 31 segons (títol: 3 segons, vídeo: 17 segons i imatges: 11 segons).

*TARDOR (Irinea Duque Mifsut)

S’observa a la Irinea al Parc de la Tamarita representant aquesta estació. Apareix sobre un arbre amb roba lleugera i després a causa del fred es posa una jaqueta. Després la Raquel, que està amagada sobre una altra branca del mateix arbre, llença unes fulles sobre ella simulant que cauen. Després comença a ploure i obre el paraigües. Per acabar es veu una imatge de castanyes representativa de la tardor.

Es sent la veu de la Irinea en off explicant: La tardor va del 21 de setembre fins al 21 de desembre. En aquesta època comença a fer més fred i de vegades plou. Les fulles dels arbres cauen i es tornen de color marró, també celebrem la castanyada.

Durada: 27 segons (títol: 3 segons, vídeo: 20 segons i imatges: 4 segons).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada